Kinderyoga in Alkmaar - Gympies

Kinderyoga 19 maart

Tijd: 15.45 – 16.30
Leeftijd: 6 t/m 12
Prijs: 6,25

Op voorraad

Aantal plaatsen vrij: 15
Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Heerlijk tot rust komen en je lichaam leren kennen door verschillende yoga oefeningen.

Wat kun je verwachten?

We gaan aan de slag met een afwisselend programma van yoga oefeningen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Iedere week hebben we een ander programma en leer je weer andere houdingen kennen. Je mag je eigen matje meenemen, we hebben ook altijd voldoende matjes bij ons.

Ontdek de materialen

Gonge Build 'N Balance parcours

Met verschillende elementen van Build 'n Balance verrassen we je elke keer met nieuwe combinaties en parcours. Met de grote flexibiliteit van Build 'N Balance kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Speel mee en werk aan je balans over planken, een wipplank, slackline of plateaus.

Gympies Gonge Build N Balance parcours
Gympies Balanceerroller

Gonge Balanceerroller

De balanceerroller biedt een uitdaging voor de motorische vaardigheden van kleine kinderen (en hun ouders). Kinderen kunnen zelf hun balans proberen te houden of met behulp van een helpende hand. Deze groene versie is ontzettend geschikt voor jongere kinderen, omdat deze roller 2,5 kg zand bevat. Zo gaat de roller minder snel en maakt het leren balanceren en rollen makkelijker en dus leuker!

Minitramp

De minitramp is en blijft een hit. Met deze professionele trampoline oefenen kinderen van elke leeftijd hun motorische vaardigheden en ontdekken ze hoe ze op eigen kracht letterlijk tot grotere hoogtes kunnen komen.

Gympies Minitramp
Gympies Basketball

Basketbal

De vrijstaande basketbalring is speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Door de lage hoogte kunnen ze al snel scoren, en dat werkt motiverend. Met deze oefening wordt de oog-hand coördinatie getraind.

En nog veel meer...

Kinderyoga locatie

Sportcomplex Oosterhout
Vondelstraat 35
1813 AA Alkmaar

Hoofdingang sportcomplex Oosterhout. Helemaal achteraan in de Aerobicszaal.
Goed bereikbaar met de fiets en de auto.
Parkeren kan bij het sportcomplex.

Gympies Gymzaal Beethovensingel Alkmaar