ouder en kind gym

Ouder & kind gym 5 april

Tijd: 9.30 – 10.30
Leeftijd: 1,5 t/m 4 jaar
Prijs: 6,50
per kind (ouder/begeleider gratis)

Op voorraad

Aantal plaatsen vrij: 20
Speciaal voor kinderen van 1,5 tot en met 4 jaar. Laat je kindje heerlijk gymmen over een uitdagend en wekelijks wisselend parcours. In een echte gymzaal met de leukste materialen.

Wat kun je verwachten?

Begin het weekend goed met Ouder-en-kind-gym bij Gympies! Tijdens deze ochtenden hebben we parcours opgezet die voor kinderen vanaf 1,5 jaar ontzettend leuk en uitdagend zijn (en stiekem ook leuk voor de ouders). Je volgt op een ontspannen manier de route en een uur vliegt voorbij. Tijdens Ouder-en-kind-gym gebruiken we echte gymtoestellen, zoals trampoline, ringen, kasten, touwen, dikke mat, en bijvoorbeeld het klimrek. Kortom, alles wat je verwacht in een gymzaal.

Ontdek de materialen

Gonge Build 'N Balance parcours

Met verschillende elementen van Build 'n Balance verrassen we je elke keer met nieuwe combinaties en parcours. Met de grote flexibiliteit van Build 'N Balance kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Speel mee en werk aan je balans over planken, een wipplank, slackline of plateaus.

Gympies Gonge Build N Balance parcours
Gympies Balanceerroller

Gonge Balanceerroller

De balanceerroller biedt een uitdaging voor de motorische vaardigheden van kleine kinderen (en hun ouders). Kinderen kunnen zelf hun balans proberen te houden of met behulp van een helpende hand. Deze groene versie is ontzettend geschikt voor jongere kinderen, omdat deze roller 2,5 kg zand bevat. Zo gaat de roller minder snel en maakt het leren balanceren en rollen makkelijker en dus leuker!

Minitramp

De minitramp is en blijft een hit. Met deze professionele trampoline oefenen kinderen van elke leeftijd hun motorische vaardigheden en ontdekken ze hoe ze op eigen kracht letterlijk tot grotere hoogtes kunnen komen.

Gympies Minitramp
Gympies Basketball

Basketbal

De vrijstaande basketbalring is speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Door de lage hoogte kunnen ze al snel scoren, en dat werkt motiverend. Met deze oefening wordt de oog-hand coördinatie getraind.

En nog veel meer...

Gymlocatie

Beethovensingel 13
1817 HJ Alkmaar

Ingang aan het grasveld.
Goed bereikbaar met de fiets en de auto.
Parkeren kan rondom OBS Nicolaas Beets langs de Beethovensingel.

Gympies Gymzaal Beethovensingel Alkmaar