Mis je iets uit ons aanbod? Dat klopt… In verband met persoonlijke omstandigheden ziet het overzicht er iets anders uit. Voor nu gaat alle aandacht naar Ouder en kind gym en de specials. Sorry en hopelijk tot snel!

Gympies Super Special: Race-editie

Super Special: race-editie 10 december

Datum: 10 december 2023
Tijd: 10.00 – 11.00
Leeftijd: 1,5 – 5 jaar
Bijzonderheden: Je kunt alleen meedoen met een eigen loopfiets, step, scuttlebug of Ezyroller. Er zijn geen extra voertuigen in de zaal. Maak je de bandjes van het gekozen voertuig even schoon? Dan houden we de gymzaal ook netjes.
Prijs: 6,25
per kind (ouder/begeleider gratis)
Aantal plaatsen vrij: 15
Aantal plaatsen vrij: 15
Speciaal voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Haal de coureur in jezelf naar boven op onze spannende racebaan!

Ontdek de materialen

Gonge Build 'N Balance parcours

Met verschillende elementen van Build 'n Balance verrassen we je elke keer met nieuwe combinaties en parcours. Met de grote flexibiliteit van Build 'N Balance kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Speel mee en werk aan je balans over planken, een wipplank, slackline of plateaus.

Gympies Gonge Build N Balance parcours
Gympies Gonge speeltol

Gonge Speeltollen

De Speeltol nodigt jonge kinderen uit om te wippen, te schommelen en rond te draaien, in het begin met de hulp van een volwassene, maar vervolgens ook zelf. Het stimuleert de motorische activiteit, die belangrijk is voor de vroege ontwikkeling van het gevoel voor balans en controle van de motoriek. Waan je op de kermis in de Mini-tol voor de allerkleinsten of het grotere exemplaar voor kinderen vanaf 3 jaar.

Scuttle Bug verkeersplein

De Scuttle Bug is een revolutionaire foot to floor ride on, oftwel een enorm leuke loopfiets. Met drie wieltjes zitten kinderen vanaf 1 jaar stabiel en gaan ze als de brandweer. Stap op en maak plezier op het Scuttle Bug verkeersplein van Gympies.

Gympies Scuttle Bug verkeersplein
Gympies Basketball

Basketbal

De vrijstaande basketbalring is speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Door de lage hoogte kunnen ze al snel scoren, en dat werkt motiverend. Met deze oefening wordt de oog-hand coördinatie getraind.

En nog veel meer...

Gymlocatie

Beethovensingel 13
1817 HJ Alkmaar

Ingang aan het grasveld.
Goed bereikbaar met de fiets en de auto.
Parkeren kan rondom OBS Nicolaas Beets langs de Beethovensingel.

Gympies Gymzaal Beethovensingel Alkmaar