Volwassen yoga

Yoga voor volwassenen

We hebben nog allemaal leuke plannen in het verschiet voor jullie. Uiteraard kunnen we niet alles tegelijk opstarten. Daarom gaat alles in fases. Nu we hebben gemerkt dat Ouder & kind yoga voor 1-3 jaar niet iets is waar men op zit te wachten hebben we besloten de volgende activiteit naar voren te halen.
Dus speciaal voor de ouders gaan we in april beginnen met yoga voor volwassenen!
We gaan een uur lang bezig met yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en we sluiten de les af met een ontspannende meditatie. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn om mee te doen aan de yoga lessen. Je doet iedere houding namelijk op je eigen niveau en eigen kunnen. Het gaat erom in contact te zijn met je eigen lichaam. Je gaat dus nooit over je eigen kunnen heen. Overigens zul je na verloop van tijd wel merken dat je leniger wordt.
Volwassen yoga wordt gegeven in de Aerobicszaal van sportcomplex Oosterhout. Dus trek je lekkerzitbroek aan en kom even heerlijk rekken, strekken en ontspannen. Het is niet nodig om zelf een matje mee te nemen, we hebben voldoende matten beschikbaar. (Het mag natuurlijk wel)
We beginnen woensdag 5 april van 9.00 – 10.00.
Ook hier zijn we graag flexibel, dus je reserveert per keer je plek!
Wendy

Wendy

van Gympies