Ben jij al fan van SOK?

Zoals we al eerder zeiden is Gympies aan het groeien. Ondertussen is het ons doel om klein te blijven. Dat lijkt tegenstrijdig maar is het niet. We vinden het belangrijk om kleinschalig en laagdrempelig leuke activiteiten aan te bieden waarbij je echt samen met je kindje aan het genieten bent. We breiden ons aanbod daarom voor jullie uit!

En daar komt dus de vraag: Ben jij al fan van SOK?
SOK staat bij ons voor Swingen, Ontspannen en Klimmen en dat ziet er zo uit:

Swingen!
Wat vinden we het leuk om dit te mogen vertellen, vanaf maart kun je met je kleintje komen bewegen op muziek. Bij ons zal je niet gauw ‘de wielen van de bus’ horen, we houden van alle muziek waar we lekker op kunnen swingen. Al kunnen we niet beloven dat je het pand verlaat zonder baby shark in je hoofd. Wat centraal staat deze ochtend is samen plezier beleven aan bewegen op muziek.

Leeftijd: 1 – 3 jaar
Start datum: woensdag 8 maart
Tijd: 10.10 – 10.40
Locatie: Sportcomplex Oosterhout, Aerobicszaal

Ontspannen!
Ook vanaf maart, kun je heerlijk yoga komen doen met je kindje. We oefenen op een speelse manier verschillende yoga houdingen. Maak je niet druk of je wel of niet flexibel bent het gaat deze ochtend om het samen beleven en genieten van yoga.

Leeftijd: 1 – 3 jaar
Start datum: woensdag 8 maart
Tijd: 9.30 – 10.00
Locatie: Sportcomplex Oosterhout, Aerobicszaal

Klimmen!
Dit is natuurlijk de ochtend waar we Gympies mee zijn begonnen. Tijdens deze ochtenden hebben we parcours opgezet die ontzettend leuk en uitdagend zijn. Je volgt op een ontspannen manier de route en een uur vliegt voorbij.

Leeftijd: 1,5 – 5 jaar
Start datum: zaterdagen
Tijd: 9.30 – 10.30
Locatie: Beethovensingel 13

We houden van flexibiliteit en daarom kun je bij al onze activiteiten per keer reserveren. Zo zit je nergens aan vast en kun je altijd een andere activiteit proberen. We willen dat onze activiteiten voor zoveel mogelijk kindjes te bezoeken zijn, daarom doen we ons best om de prijs zo voordelig mogelijk te houden. Je betaald dus altijd alleen voor je kindje. Jij als ouder doet gratis mee.

Wendy

Wendy

van Gympies