FAQ

Veelgestelde vragen algemeen

We maken geen gebruik van een wachtlijst. Soms gebeurt het dat iemand zich toch nog afmeldt en dan komt de plek weer beschikbaar. Houd de site dus goed in de gaten.

Aangezien je bij ons al betaalt per keer en dus nooit vast zit aan een abonnement bieden wij geen aparte proeflessen aan. Wil je een keertje komen proberen? Reserveer dan een plekje via de aanbodpagina.

Wanneer je 24 uur voor de betreffende activiteit via mail annuleert dan krijg je van ons een kortingscode voor het betaalde bedrag. Deze code kun je bij een van de andere activiteit inwisselen. Annuleer je later, dan kunnen we geen kortingscode verstrekken.

Per activiteit hebben wij de perfecte locatie voor je gezocht. Zo benutten we de leukste materialen en creëren we de beste sfeer. Per activiteit vind je de locatie op de aanbodpagina. Voor een overzicht van alle locaties en voor het plannen van je route kijk je op de Locatie-pagina.

Veelgestelde vragen gym

Wat ons betreft kun je het beste bewegen op blote voeten. Zo heb je goede grip, contact met de grond, het voelt natuurlijk en het versterkt ook nog eens de spieren in je voeten. Wil je dit nu niet, dan kun je kiezen voor anti-slip sokken of gymschoentjes.

We hebben tijdens de gymochtend geen vaste pauze. Je mag zelf kiezen wanneer je aan de kant iets wilt drinken. Zo kan iedereen naar eigen behoefte pauze nemen.

Bij de gymochtend kunnen beide ouders mee. Soms kan het daardoor wat druk lijken. Het aantal kinderen die het parcours volgen blijft echter altijd hetzelfde.

Indien de oudere broer/zus ouder is dan de aangegeven leeftijd voor de gymochtend dan kan dat helaas niet. We willen de kleintjes alle ruimte geven om te ontdekken en te bewegen, te veel grotere kinderen beperken dit.

Elke editie start met een uitleg van het parcours. Het is daarom belangrijk dat je bij aanvang van jouw sessie klaar zit. Probeer bij voorkeur ongeveer vijf minuutjes van te voren aanwezig te zijn, zodat we je welkom kunnen heten en je nog tijd hebt om om te kleden.

Veelgestelde vragen kinderyoga

Tijdens de sessies kinderyoga draagt je kind lekker zittende kleding waarin hij of zij makkelijk kan bewegen.

Wij hebben genoeg matjes voor iedereen. Natuurlijk mag je ook je eigen matje meenemen als je dat fijn vindt. 

Als één van de weinige activiteiten is kinderyoga echt gericht op de kinderen. Kom je kind gerust brengen en halen. Voor aanvang van de sessie staat de deur open. Wacht bij ophalen alsjeblieft eventjes in de hal of de gang naar de zaal.

Probeer bij voorkeur uiterlijk vijf minuutjes van te voren aanwezig te zijn, zodat we je welkom kunnen heten en je nog tijd hebt om om te kleden en je plekje in de zaal te zoeken.

In tegenstelling tot andere aanbieders van kinderyoga werken wij niet met voorleesboeken of zang en dans. Gympies biedt op een laagdrempelige manier yoga aan. Zo geven we je een opstapje om yoga te integreren in de wekelijkse routine. Zo hopen we jouw kind de handvatten te geven om bijvoorbeeld ook thuis zelf meer met yoga aan de slag kunnen.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen bewegen op muziek

Voor alle kindjes van 1 t/m 3 jaar. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s: iedereen doet mee en stilzitten is er niet bij. 

Over choreografie hoef je niet in te zitten. Als de kinderen het kunnen, kan jij het ook. We focussen ons vooral op het plezier dat muziek je geeft en de natuurlijke drang om te bewegen.

Probeer bij voorkeur uiterlijk vijf minuutjes van te voren aanwezig te zijn, zodat we je welkom kunnen heten en je nog tijd hebt om om je schoenen uit te doen en klaar bent voor de warming up.

Van Disney-hits tot Queen, van aanstekelijke Country tot Dance classics. Bij Gympies bewegen op muziek swingen we de pan uit en geniet je samen met je kleintje van de beste beats. Een voorproefje van de playlist vindt je hier.