Mis je iets uit ons aanbod? Dat klopt… In verband met persoonlijke omstandigheden ziet het overzicht er iets anders uit. Voor nu gaat alle aandacht naar Ouder en kind gym en de specials. Sorry en hopelijk tot snel!

FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn geld terugkrijgen wanneer ik toch niet kan?
Wanneer je 24 uur voor de betreffende activiteit via mail annuleert dan krijg je van ons een kortingscode voor het betaalde bedrag. Deze code kun je bij een van alle andere activiteiten inwisselen. Annuleer je later, dan kunnen we geen kortingscode verstrekken.
 
Wat voor schoenen kan mijn kindje het beste dragen tijden gym/bewegen op muziek?
Wat ons betreft kun je het beste bewegen op blote voeten. Zo heb je goed grip, contact met de grond, het voelt natuurlijk en het versterkt ook nog eens de spieren in je voeten. Wil je dit nu niet, dan kun je kiezen voor anti-slip sokken of gymschoentjes.
 
Kan ik ook een proefles volgen?
Aangezien je bij ons al betaalt per activiteit en dus nooit vast zit aan een abonnement bieden wij geen aparte proeflessen aan.
 
Is er pauze in de gymochtend?
We hebben tijdens de gymochtend geen vaste pauze. Je mag zelf kiezen wanneer je aan de kant iets wilt drinken. Zo kan iedereen naar eigen behoefte pauze nemen.
 
Mogen beide ouders mee naar de activiteiten?
Bij de gymochtend kunnen beide ouders mee. Voor bewegen op muziek en ouder en kind yoga geldt dat er maximaal 1 ouder mee kan naar de activiteit.
 
Kan ik een oudere broer/zus meenemen?
Indien de oudere broer/zus ouder is dan de aangegeven leeftijd voor de activiteit dan kan dat helaas niet. We willen de kleintjes alle ruimte geven om te ontdekken en te bewegen, te veel grotere kinderen beperken dit.
 
De activiteit waar ik me voor wilde aanmelden zit al vol, is er een wachtlijst?
We maken geen gebruik van een wachtlijst. Soms gebeurt het dat iemand zich toch nog afmeldt en dan komt de plek weer beschikbaar. Houd de site dus goed in de gaten.
 
Heb ik een eigen yogamat nodig voor yoga?
We hebben genoeg yogamatten voor iedereen. Neem je liever je eigen yogamat mee dan mag dit natuurlijk altijd.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!