FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn geld terugkrijgen wanneer ik toch niet kan?
Wanneer je 24 uur voor de betreffende gymochtend via mail annuleert dan krijg je van ons een kortingscode voor het betaalde bedrag. Deze code kun je bij een van de andere ochtenden inwisselen. Annuleer je later, dan kunnen we geen kortingscode verstrekken.
 
Wat voor schoenen kan mijn kindje het beste dragen tijden gym?
Wat ons betreft kun je het beste bewegen op blote voeten. Zo heb je goed grip, contact met de grond, het voelt natuurlijk en het versterkt ook nog eens de spieren in je voeten. Wil je dit nu niet, dan kun je kiezen voor anti-slip sokken of gymschoentjes.
 
Kan ik ook een proefles volgen?
Aangezien je bij ons al betaalt per keer en dus nooit vast zit aan een abonnement bieden wij geen aparte proeflessen aan.
 
Is er pauze in de gymochtend?
We hebben tijdens de gymochtend geen vaste pauze. Je mag zelf kiezen wanneer je aan de kant iets wilt drinken. Zo kan iedereen naar eigen behoefte pauze nemen.
 
Mogen beide ouders mee naar de gymochtend?
Bij de gymochtend kunnen beide ouders mee. Soms kan het daardoor wat druk lijken. Het aantal kinderen die het parcours volgen blijft echter altijd hetzelfde.
 
Kan ik een oudere broer/zus meenemen?
Indien de oudere broer/zus ouder is dan de aangegeven leeftijd voor de gymochtend dan kan dat helaas niet. We willen de kleintjes alle ruimte geven om te ontdekken en te bewegen, te veel grotere kinderen beperken dit.
 
De gymochtend waar ik me voor wilde aanmelden zit al vol, is er een wachtlijst?
We maken geen gebruik van een wachtlijst. Soms gebeurt het dat iemand zich toch nog afmeldt en dan komt de plek weer beschikbaar. Houd de site dus goed in de gaten.
 

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!