Belangrijke mededeling
—–
Gympies gaat stoppen…

Helaas stoppen binnenkort de gymochtenden van Gympies. Balans in het leven is voor ons een groot goed en bij Gympies draait het om lekker in je vel te zitten. Tijd met ons gezin vinden we belangrijk en dat kunnen we op het moment niet meer combineren met de tijd die we willen geven aan Gympies. Een ontzettend moeilijke beslissing en we gaan jullie blije gezichten en enthousiasme ontzettend missen! De laatste ochtenden staan nog in de agenda. We hopen je nog te zien. Dank voor al jullie support!
 

Gympies bewegen op muziek

Begin je ochtend goed door samen met je kindje te komen bewegen op muziek. Iedere week bewegen we op de leukste muziek door de zaal. Bij ons zal je niet gauw ‘de wielen van de bus’ horen, we houden van alle muziek waar we lekker op kunnen swingen. Al kunnen we niet beloven dat je het pand verlaat zonder baby shark in je hoofd. 
Wat centraal staat deze ochtend is samen plezier beleven aan bewegen op muziek. Je loopt niet als een volleerd danser de zaal uit maar gewoon als jezelf met een goed gevoel, een blij kind en wat fijne deuntjes in je hoofd. 
Klik op een editie hieronder voor meer informatie over tijden en locatie.

Let op! Locatie Sportcomplex Oosterhout.

De bewegen op muziek ochtenden staan bol van leuke activiteiten, variatie en samen swingen. Zo motiveren we kinderen met veel plezier te bewegen.